Palvelutarjonta

Viljelysuunnitelma tehdään hyvissä ajoin ennen seuraavan kasvukauden alkua. Siinä suunnitellaan pellonkäyttö kasvulohkoittain. Suunnitelmasta näkee lohkon tunnistetiedot ja pinta-alan, viljeltävän kasvin ja sen satotavoitteen, siemenmäärät, lannoitukset ja ravinteiden kertymät.

Suunnitelman tavoitteena on ravinteiden käytön optimointi. Mikään ravinne ei saa olla kasvua rajoittava tekijä ja myös hivenravinteet esim. sinkki, kupari ja mangaani pitää muistaa ottaa huomioon ja tarvittaessa käyttää hivenlannoitteita. Nurmiviljelyssä erityistä huomiota on kiinnitettävä myös kalin määrään. Kalin määrä ei saa nousta niin korkealle, että siitä on haittaa eläimille eikä se saa laskea niin alas, että se rajoittaa nurmen kasvua. Lannan ravinteet pitää hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. Viljelysuunnitelman pitää olla myös voimassa olevien tukiehtojen mukainen, esim. typen ja fosforin maksimikäyttö ja lannan käyttö.
Taloushallintopalvelujemme kokonaisuus muodostuu:

  • Kirjanpitopalveluista
  • Asiantuntijapalveluista
  • Taloushallintopalveluista

Hoidan yrityksesi kirjanpidon ja tilinpäätöksen, verot, palkanlaskennan ja laskutuksen, talouden suunnittelun ja budjetoinnin sekä tulosten analysoinnin ja kehittämistoimenpiteet talouden parantamiseksi. Talouden tunnusluvuista pääsemme käytännön tekemiseen – autan sinua näkemään mitkä ovat kehityskohteet tuotannossa, panoksissa, työtavoissa ja asiakassuhteissa.

KUVAUS.

 

KUVAUS.

 

KUVAUS.

 

Mitä ei osata, se opetellaan!

Jos tarvitset apua tai tukea toimintasi talouteen liittyvissä asioissa, ota yhteyttä alhaalla näkyviin yhteystietoihini.

Ota Yhteyttä

 Pentti Pentinmäki

 040 590 1753

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 Ylä-Satakunnantie 284, 39930 KARVIA

JoomShaper